Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Η ΟΡΓΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΓΚΡΑΤΗΤΗ...

«Η πορεία προς την κρίση θα μπορούσε να είχε ανακοπεί εάν είχαν ληφθεί εγκαίρως τα κατάλληλα μέτρα», είπε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιώργος Προβόπουλος μιλώντας σε εκδήλωση του ΙΟΒΕ. Επειδή οι αιχμές ήταν σαφέστατες και είχαν και συγκεκριμένους αποδέκτες, το ΠΑΣΟΚ έλαβε το μήνυμα και πέρασε στην αντεπίθεση. Θεωρώντας εαυτό θιγμένο, μάλιστα, εξέδωσε ανακοίνωση ζητώντας διευκρινίσεις από τον κ. Προβόπουλο, ο οποίος είναι σαφές ότι απευθυνόταν στην πρωθυπουργία του Γιώργου Παπανδρέου και είχε και απόλυτο δίκιο.
Η ανακοίνωση αυτή που εξέδωσε το ΠΑΣΟΚ είναι μια επίδειξη θράσους μια μόνο. Οι μόνοι που δεν δικαιούνται δια να ομιλούν είναι όλοι αυτοί που οδήγησαν τη χώρα στη σημερινή κατάσταση και για την οποία με πρώτο και καλύτερο τον τέως πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου του οποίου ο ρόλος είναι τουλάχιστον ύποπτος, θα πρέπει σύντομα να λογοδοτήσουν.
Και θα πρέπει να λογοδοτήσουν όχι γιατί έκαναν λάθος, διότι τα λάθη συγχωρούνται, αλλά γιατί δεν έκαναν λάθος. Φαίνεται πια καθαρά ότι ο Γιώργος Παπανδρέου και η παρέα του ήξεραν καλά τι έκαναν και γιατί έστελναν τη χώρα στις δαγκάνες των μηχανισμών στήριξης. Τον Καμμένο ακόμη δεν τον έχουν διαψεύσει. Είναι προφανές ότι όλοι αυτοί είχαν σχέδιο, αλλά δεν έχουν ακόμη καταλάβει τι τους περιμένει. Οτι η οργή των κατεστραμμένων Ελλήνων θα είναι ασυγκράτητη και καθώς φαίνεται η ώρα αυτή δεν είναι μακριά. Ετσι, και αλλιώς οι κατεστραμμένοι δεν έχουν τίποτα να χάσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: