Πέμπτη 14 Μαΐου 2009

ΤΑ "ΓΕΡΑΚΙΑ" ΚΑΙ Η...ΜΥΣΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ

Θεωρίες συνομωσίας. Ανθρωποι που κρατούν στα χέρια τους τις τύχες του κόσμου. Οι ισχυροί του πλανήτη. Μια μυστική κυβέρνηση, μια κλειστή σύνοδος που διοικεί τη γη και επηρεάζει καταστάσεις. Μια παγκόσμια ελίτ, μια ομάδα ισχυρών.
Όλα αυτά και πολλά ακόμη έχουν σίγουρα γραφτεί για την περιβόητη λέσχη Μπίλντερμπεργκ, η οποία συνεδριάζει μια φορά το χρόνο σε διαφορετικό μέρος του κόσμου και μάλιστα, λέγεται ότι στις συνεδριάσεις που καλύπτονται από πλήρη μυστικότητα, λαμβάνονται όλες οι κρίσιμες αποφάσεις για τις τύχες του πλανήτη
Η εφετινή σύνοδος της Λέσχης είναι η 57η και θα διεξαχθεί από σήμερα και για τις τρεις ημέρες στον «Αστέρα» της Βουλιαγμένης, όπου είχε διεξαχθεί και το 1993 η σύνοδος που για πρώτη φορά τότε γινόταν στην Ελλάδα. Το τι πρόκειται να συζητηθεί βεβαίως, δεν θα το μάθουμε, όπως ποτέ δεν μαθαίνουμε και δεν δημοσιοποιούνται τα θέματα των συζητήσεων της λέσχης Μπίλτενμπεργκ, για την οποία κυκλοφορούν εδώ και χρόνια οι πιο απίθανες θεωρίες συνωμοσίας, τις οποίες βέβαια ενισχύει η μυστικότητα που τηρείται γύρω από τα όσα λέγονται στις συνεδριάσεις της.
Πέραν αυτής της μυστικότητας, τις διάφορες θεωρίες συνομωσίας ενισχύουν και τα πρόσωπα που συνήθως μετέχουν και τα οποία καθιστούν αντιπαθή και αντιλαϊκή τη λέσχη. Μεταξύ άλλων μετέχουν, ο «φονέας» της Κύπρου, του Βιετνάμ και των λαών της Λατινικής Αμερικής Χένρι Κίσινγκερ, ο φερόμενος ως χρηματοδότης πολλών φιλοαμερικάνικων επαναστάσεων και εξεγέρσεων και έχων ελληνικές ρίζες Τζόρτζ Σόρος, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον, ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Τζων Κέρρυ, ο πρώην υφυπουργός Άμυνας των ΗΠΑ κι ένα από τα σκληρότερα «γεράκια» Πωλ Γούλφοβιτς και σχεδόν όλοι οι γενικοί γραμματείς του ΝΑΤΟ.
Κατόπιν αυτών άπαντες μπορούν να αντιληφθούν τι πρόκειται να γίνει το προσεχές τριήμερο στη Βουλιαγμένη και τι συζητείται κάθε χρόνο στις ανάλογες συνόδους. Ο Θεός βοηθός…

2 σχόλια:

mujahedin είπε...

Ποιες είναι άραγε οι ελληνικές συμμετοχές φέτος;;
Συνήθως έχουμε 1+1 απο τα 2 μεγάλα κόμματα (Αλογοσκούφης-Διαμαντοπούλου;) και τον Mister coca-cola hellas Δαυίδ..

Σωτηρης Τριανταφυλλου είπε...

Καλησπέρα, δεν ξέρω ακόμη ποιοι θα συμμετάσχουν από ελληνικής πλευράς στη σύνοδο που βρίσκεται σε εξέλιξη και γίνεται κάτω από άκρα μυστικότητα. Ξέρω, όμως, ότι έχουν προσκληθεί ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ο Γιώργος Παπανδρέου, η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Γιώργος Αλογοσκούφης, ο πρόεδρος του ομίλου 3Ε (Κόκα-Κόλα), Γ. Δαυΐδ, ο πρόεδρος του «think tank» για εθνικά και στρατιωτικά ζητήματα (ΕΛΙΑΜΕΠ), Λ. Τσούκαλης, ο διοικητής της Εθνικής Τράπεζας, Τ. Αράπογλου, και ο διοικητής του ΟΤΕ, Π. Βουρλούμης.